Meetagain och Traveko – skapar tillsammans framtidens totallösningar för möten och kongresser 

Vi är oerhört glada att få berätta om vår sammanslagning med Traveko Scandinavia. Samarbetet ger oss ett starkare gemensamt erbjudande, där Travekos specialistkompetens inom utställningar och sponsring passar perfekt ihop med Meetagains strävan efter att erbjuda kostnadseffektiva totallösningar.

Sammanslagningen kommer inte att påverka befintliga kunder, uppdrag och avtal, och ni känner oss fortfarande som Meetagain. Det blir alltså business as usual – fast med ännu fler möjligheter att skapa mervärden för er framöver.

 
 
Caroline Knies, VD Meetagain & Bosse Magnusson, VD Traveko

Caroline Knies, VD Meetagain & Bosse Magnusson, VD Traveko

 

 

Meetagain är en professionell konferensarrangör (PCO) som erbjuder totallösningar inom konferenser, kongresser och andra evenemang. Med personlig service och på ett kostnadseffektivt sätt organiserar vi möten i Sverige och utomlands. Med över 25 års branscherfarenhet har vi skaffat oss gedigna kunskaper och goda relationer med leverantörer och samarbetspartners inom mötesindustrin.

Vi genomför cirka 150 uppdrag varje år. Ett uppdrag kan vara allt från en mindre grupp på fem personer upp till de största uppdragen med över 15 000 deltagare.

Vi är en personlig PCO som sätter kunden och framför allt den enskilda deltagaren i fokus.

Välkommen med er förfrågan!

 

våra tjänster

 
 
 
destination.png
hotel (1).png