Våra tjänster

Projektledning

Ni får hjälp av Meetagins erfarna projektledare som driver arbetet framåt, upprättar tidsplan och budget, erbjuder löpande rådgivning, utvärderar arrangemangen samt avrapporterar statistik och ekonomi. Meetagain vet vad det kostar att arrangera ett möte och vilka risker det kan innebära för dig som värd men har också koll på hur du bäst kan finansiera mötet och hur du kan skapa möjligheter av risker.  


Våra tjänster inkluderar:  

  • Logistik/planering: Meetagain upprättar en tidsplan för arrangemanget med arbetsuppgifter, resursplanering och deadlines. Våra projektledare tar ett övergripande ansvar för planering och koordinering av resurser utifrån ert syfte och mål med konferensen.  

  • Ekonomi och budgethantering: Vi bistår er med ekonomisk rådgivning, upprättande av budget för arrangemanget och löpande budgetbevakning. Vidare hanterar vi fakturor, sköter löpande bokföring och redovisning av moms och skatter och tar hand om resekostnader och utbetalningar till föreläsare. Efter kongressens genomförande tillhandahåller vi en ekonomisk redovisning och avräkning.  

  • Marknadsföring: Tillsammans mer er tar vi fram en marknadsplan utifrån den målgrupp ni vill nå ut till. Meetagain utformar och uppdaterar löpande kongressens webbsidor med senaste nytt och programuppdateringar. Vi utformar logotyper, banners, program för kongressen och ombesörjer marknadsföring i form av annonsering, utskick via e-post och inbjudningar och sociala medier

  • Socialt program: Meetagain presenterar förslag på lokaler och upplägg för välkomstmottagning, kongressmiddag, underhållning, sociala aktiviteter, exkursioner med mera.  

  • Bokningar/inköp: Vi hjälper er med att ta fram förslag på konferenslokaler som passar ert specifika möte och förhandlar priser. Meetagain har väl upparbetade samarbetspartners där vi har kvalitetssäkrat anläggningarna och vi samarbetar med några av de mest attraktiva och välbesökta konferensanläggningarna i Sverige. Vi tar hand om beställningar av kaffe, luncher, specialkost, skyltar, dekorationer, blommor, teknik och transporter. Meetagain väljer så långt som möjligt ekologiska, närproducerade och miljövänliga alternativ.   

  • Försäkring: Oavsett hur väl förberedd du är, så bör du alltid ta med i beräkningen att något oväntat händer i samband med att kongressen ska genomföras. Det kan vara allt från en försenad leverans till mardrömmen att behöva ställa in hela eller delar av kongressen på grund av omständigheter utanför din kontroll. Det finns dock möjligheter att skydda dig, om något allvarligt skulle inträffa.  

  • Utvärdering: ta reda på vad deltagarna/utställarna/föreläsarna tyckte om konferensen för att dra lärdom och kunna utveckla konferensen. Vi hjälper till med frågeställningar och utformning för att få ut det mesta av er utvärdering.