Hej, trevligt att träffas!

Meetagain är en professionell konferensarrangör (PCO) som erbjuder totallösningar inom konferenser, kongresser och andra evenemang. Med personlig service och på ett kostnadseffektivt sätt organiserar vi möten i Sverige och utomlands. I dagsläget, under rådande pandemi, är våra moderna digitala- och hybridlösningar mer eftertraktade än någonsin. Vi berättar gärna mer om hur vi lyfter era digitala konferenser, kongresser, möten och event till en helt ny nivå i det ”nya normala”.

Case Studies

Vi tror på

Personligt mötande

Precis som varje möte är unikt så är också våra kunders behov och de lösningar vi skapar åt dem unika.  

Specialistkompetens

Vi är också Sveriges medlemsrepresentant i World PCO Alliance, och medlemmar i IAPCO, som ger oss tillgång till högkvalitativ kompetensutveckling och ett värdefullt globalt kontaktnät från världens ledande PCOs.  

Flexibilitet

När coronapandemin lamslog stora delar av mötesindustrin var Meetagain snabba med att ställa om till digitala möten och etablera nya plattformar, tekniska lösningar och metoder anpassade till mötesindustrins nya premisser.  

Ackrediteringar & Nätverk

 

Hållbarhet är viktigt

Meetagains policy för hållbarhet bygger på insikten att ett aktivt ansvarstagande för en hållbar utveckling är en förutsättning för människors och djurs fortlevnad, samt jordens välmående. Vi vill tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners vara en aktiv part i detta viktiga arbete.

Hållbarhetsrapport Meetagain, ISO 210427.pdf

Vi på Meetagain

Caroline Knies

caroline@meetagain.se

Josefin Lagos Lundmark

josefin@meetagain.se

Ewa-Karin Franck

ewa-karin@meetagain.se

ELLEN FRANCK 

ellen@meetagain.se

Martina Käck

martina@meetagain.se

Katrina Hjelm

katrina@meetagain.se

Behöver du hjälp med kommande konferens?

 
ADDrESS

Torshamnsgatan 35

164 40 Kista

Sverige

SOCIAL MEDIA 

Org No: 556739-0009

VAT-No: SE556739000901